Shadow game: filmvertoning & open dialoog

19 september 2021, van 13:30 tot 16:30 | Theater Maitland Driebergen

Kosten: Donatie

Een indrukwekkende documentaire over vluchtende tieners die naar bescherming zoeken in Europa. Ook is er ruimte voor een open dialoog met de presentator.

Om aandacht te geven aan Vredesweek en het leven van een vluchteling zichtbaarder te maken, organiseren we een bijzondere vertoning van de film 'Shadow Game'. Shadow Game is een indrukwekkende documentaire over vluchtende tieners die naar bescherming zoeken in Europa.

Na de film is er de mogelijkheid met elkaar in gesprek te gaan over dit thema onder leiding van een presentator.

Donatie

Deze bijzondere middag vindt plaats op basis van donatie. Donaties achteraf komen ten goede aan projecten voor vluchtelingen, georganiseerd door de bibliotheek Z-O-U-T.

Meer informatie en aanmelden

Meld je snel aan, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We houden rekening met 1,5 meter afstand. Je hebt geen coronacheck-app nodig.

Meer informatie? Mail naar cultuurcoachuh@bibliotheekzout.nl.