Vrijheid in je Bieb

1 mei 2021, van 19:30 tot 21:00 | livestream

Kosten: gratis

In deze rare tijden met veel thuis zitten, een avondklok en online lessen is het woord vrijheid voor velen veranderd. Wat betekent vrijheid voor jou?

Doe mee aan Vrijheid in je Bieb!

Dat kan door een tekst te sturen, rap of spoken word, van minimaal 4 regels, met als thema vrijheid. Dit kun je sturen aan programmering@bibliotheekzout.nl, teamkruloh@gmail.com of per DM via instagram aan ZOUT_OUT, Teamkruloh of djoi_jongerenruimte_3bergen en win een Meet & Greet en rapworkshop met de enige echte Nowell a.k.a Kruloh! Ook mag je live aanwezig zijn bij haar optreden op 1 mei!

Kruloh is de winnares van de boksaward provincieprijs en heeft meegedaan aan meerdere rapsessies zoals 101Barz en Zonamo underground!

Vrijheid in je Bieb is een project van Bibliotheek ZOUT, in samenwerking met het jongerenteam van de DJOI en Nowell.