Piano Man Band

5 november 2022, van 20:15 tot 21:45 | Cultuurhuis Allemanswaard Amerongen

Kosten: € 21,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Piano Man Band speelt de hits en mooiste en meest swingende nummers van Billy Joel en Elton John: van Piano Man tot My Life en Your Song tot Rocket Man en I'm Still Standing

De carrières van zowel Billy Joel als Elton John spannen beide inmiddels ruim 50 jaar. Dat vraagt om een feestje! De twee wereldsterren staan bovendien allebei nog overeind, trekken nog steeds volle stadions en hun tijdloze hits veroveren nog altijd nieuwe harten. Om dit ongekende succes te vieren, brengt de Piano Man Band een bijzondere muzikale ode aan de twee wereldsterren.

Zanger en pianist Daniel Roos is al van jongs af aan groot liefhebber van de muziek van zowel Billy Joel als Elton John. Daniel weet met zijn heldere stem, grote bereik en podium-skills als geen ander de jonge Billy en Elton te benaderen. Maar ook het latere werk van beide artiesten wordt grote eer aangedaan door Daniel en zijn strakke en enthousiaste band. Aan alles wordt gedacht: van saxofoonsolo's en prachtige dwarsfluit licks tot accordeonpartijen en scheurende gitaren.

Piano Man Band speelt de hits en mooiste en meest swingende nummers van zowel Billy Joel als Elton John: van Piano Man tot My Life en Your Song tot Rocket Man en I'm Still Standing en daarnaast ook liedjes voor de echte kenners. Met de energie en de sound van de shows uit hun hoogtijdagen brengt de Piano Man Band muzikaal hét ultieme eerbetoon aan de twee zangers/pianisten!

Bestel hier