Mantelzorgersconcert Autunno Ensemble

2 november 2022, van 20:00 tot 21:45 | Maartenskerk, Doorn

Kosten: €2,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het Autunno Ensemble bestaat uit een vaste groep van 24 strijkers, beroepsmusici of zeer gevorderde amateurs. Het Ensemble prijst zich gelukkig dit jaar op tournee te kunnen gaan met altvioliste Dana Zemtsov. Het concert staat onder leiding van Arjan Tien.

Dana is tijdens haar studie eersteprijswinnaar geweest in diverse competities in Luxemburg, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Portugal en Nederland. In 2018 studeerde zij af aan het Conservatorium van Maastricht bij de Oekraïense altviolist Michael Kugel. Als kamermusicus en solist speelde zij op de grootste internationale podia, waaronder het Concertgebouw, De Doelen, St. Petersburg Philharmonie, Opera Hall (Tel Aviv) en Carnegie Hall.

Dana Zemtsov zal met het Autunno Ensemble soleren in het Romantisch Concerto voor altviool en strijkorkest, gecomponeerd in 1974 door haar leraar Michael Kugel. Muziek van een Oekraïense componist. De componisten van de andere werken komen uit Turkije, Hongarije en Azerbeidzjan.

Dit concert wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Mantelzorg door Stichting Sociale Dorpsteams, Bibliotheek ZOUT en het Autunno Ensemble.

Bestel hier