Sterrin's dierenencyclopedie (6+)

9 oktober 2022, van 15:00 tot 21:45 | Allemanswaard Amerongen

Kosten: €15,-, €13,- met een bibliotheekpas

Dat Ecologe Sterrin Smalbrugge alle vragen kan beantwoorden over reptielen en amfibieën wisten we al. Na twee theatertournees over haar avonturen met slangen, krokodillen en hagedissen komt dierengek Sterrin nu met een compleet vernieuwde voorstelling. In Sterrin’s Dierenencyclopedie komt het hele dierenrijk aan bod.

Sterrin’s Dierenencyclopedie gaat over alle soorten dieren. Niet alleen de populaire, maar ook over dieren die we misschien niet zo goed kennen; de ‘buitenbeentjes’. Want klein of groot, mooi of lelijk, aaibaar of glibberig, lief of eng, ieder dier heeft een onmisbare plek in onze wereld. En het is Sterrin’s missie om dat aan iedereen te laten zien. Sterrin vindt het jammer en onnodig dat er buitenbeentjes zijn, zowel bij dieren als bij mensen. Iedereen telt mee en is even belangrijk. Sterrin’s Dierenenencyclopedie laat je zien hoe geweldig het dierenrijk is en hoeveel er nog te ontdekken valt.

Na afloop van deze voorstelling is het mogelijk om het boek van Sterrin te kopen.