Gluren op de Heuvelrug 2023

24 juni 2023 t/m 25 juni 2023

Kosten: Gratis

In het weekend van 24 en 25 juni 2023 is het tijd voor een nieuwe editie van Gluren op de Heuvelrug. Afgelopen jaren deden er zo’n 200 kunstenaars en artiesten mee. Ook dit jaar hopen we een divers programma samen te mogen stellen, samen met jou!

Wil je graag mensen verwelkomen in je atelier? Je poëzie voordragen? Een instrument bespelen? Of wil je jouw huiskamer, café of werkplaats openstellen om lokaal en opkomend talent een podium te bieden? Vul dan het online inschrijfformulier in.

Opgeven als artiest/act/kunstenaar: https://forms.office.com/e/yDXxTRsU2F

Opgeven als locatie: https://forms.office.com/e/VMGsYpqxBw

Lukt het je niet om dit in te vullen? Stuur dan een mail naar cultuurcoachuh@bibliotheekzout.nl met als onderwerp Gluren 2023.

Bekijk de aftermovie van vorig jaar:

Hoe ziet het eruit?

Alle optredens zijn gratis te bezoeken en een optreden duurt maximaal 20 minuten. Het publiek kan zo dus meerdere locaties bezoeken. Elke optreedlocatie wordt voorzien van een donatie mogelijkheid waarin bezoekers een vrijwillige bijdrage kunnen achterlaten. Van deze donaties gaat de helft naar de desbetreffende artiest/kunstenaar, de andere helft wordt gebruikt voor de organisatie.

Alvast een tipje van de sluier zien en horen?

Volg dan de facebookpagina’s https://www.facebook.com/glurenopdeheuvelrug/ https://www.facebook.com/Cultuurprogheuvelrug of volg @CultuurcoachUH op Twitter.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de Cultuurcoach Utrechtse Heuvelrug: https://forms.office.com/r/pKKs7KyKbi