Ruth Bakker - De club van Loet - jeugdvoorstelling

6 oktober 2018, van 15:00 tot 16:00 | Boek & Koek Maarn, Raadhuislaan 9, 3951 CH Maarn

Kosten: gratis

Loet is op zoek naar een nieuw vriendje. Een vriendje die met haar wil spelen, zingen en voetballen. Maar hoe vind je die? Ruth Bakker speelt op haar (eigen)wijze, interactieve en muzikale manier het nieuwsgierige meisje Loet. Gebaseerd op het boek 'Mag ik meedoen?' van John Kelly en Steph Laberis. I.h.k.v. de Kinderboekenweek.

De club van LOET is gebaseerd op het boek 'Mag ik meedoen?' van John Kelly en Steph Laberis. Met het liedje 'Mag ik jouw vriendje zijn?' van Rikkert Zuiderveld. Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is poppenspeelster. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast is ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

Na afloop kun je met Loet op de foto. Leer Loet al kennen en kijk vast elke woensdag naar een nieuw filmpje van de knotsgekke kinderserie ‘Loet doet!’ op het youtubekanaal Ik ben Loet.