Samba Salad - Maya zingt de wereld rond - kleutercabaret 3 +

11 november 2018, van 15:00 tot 16:00 | Theater Maitland, De Horst 5, 3971 KS Driebergen-Rijsenburg

Kosten: € 7,50

Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die er leven. We zijn allemaal op dezelfde planeet geboren, maar toch is iedereen anders. Wat maakt ons verschillend? En wat hetzelfde? Ze gaat met jou op wereldreis. In deze muziektheatervoorstelling zingt, danst en trommelt ze er op los met haar muzikale troubadours en leert ze ons alles over het leven. Liedjes met herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken van o.a. Samba Salad en Barbatuques.

De hele voorstelling komt uit een koffer en het decor dat zijn we zelf. Iedereen speelt iedereen een rol in de voorstelling. Langzaam veranderen we allemaal in wereldburgers en maken samen de wereld mooi. Een avontuurlijke en antropologische reis voor iedereen vanaf drie jaar. Ga je mee? Kom verkleed als een wereldburger!

Over Maya Link: Jarenlang speelde ze voorstellingen met Samba Salad en zet nu een volgende stap met deze solovoorstelling. Haar veelzijdigheid brengt haar in contact met verschillende mensen, projecten en plekken. Al deze disciplines hebben één ding gemeen, het podium. Mensen ontroeren, laten lachen, laten dansen, in beweging brengen, ze een spiegel voorhouden, het kind naar boven halen en ze iets bijzonders meegeven. In 2016 won Maya de Rabobank Cultuurprijs categorie podiumkunsten gewonnen en de publieksprijs van het Noord-Hollands Dagblad en de Alkmaarsche Courant.

Foto: Gillian Jones

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.