Filmhuis Doorn

In samenwerking met Bibliotheek Z-O-U-T wordt er elke maand een film getoond in het cultuurhuis Doorn.

• Shoplifters (2018) Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Auditorium van het Cultuurhuis te Doorn

Als Osamu en zijn zoon na hun zoveelste winkeldiefstal weer onderweg naar huis zijn, komen ze buiten in de kou een verloren klein meisje tegen.

wo 11 dec

• Arctic (2018) Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Auditorium van het Cultuurhuis te Doorn

Een man overleeft als enige een vliegtuigcrash op de Noordpool, hij bouwt een kamp uit de vliegtuig overblijfselen en hoopt dat hij uiteindelijk gered zal worden.

wo 15 jan

• Ôtez-Moi d'un Doute (2017) Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Auditorium van het Cultuurhuis te Doorn

Erwan, een niet aflatende Bretoense mijnopruimer, is geschokt wanneer hij verneemt dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is.

wo 19 feb

• Film voor Boekenweek Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Auditorium van het Cultuurhuis te Doorn

Woensdag 11 maart 2020 vertonen wij een film in samenwerking met de regiobibliotheek ZOUT in het kader van de Boekenweek, de titel wordt later bekend gemaakt.

wo 11 mrt

• Buddy (2018) Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Auditorium van het Cultuurhuis te Doorn

In 'Buddy' vertelt Heddy Honigmann het verhaal van zes bijzondere honden die onmisbaar zijn voor hun eigenaars.

wo 25 mrt

• Edie (2017) Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Auditorium van het Cultuurhuis te Doorn

De tachtigjarige Edie pikt haar leven op na de dood van haar dominante man. Ze besluit tegen haar dochters wil om haar droom na te jagen in Schotland een berg te beklimmen.

wo 15 apr

• The Old Man and the Gun (2018) Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Auditorium van het Cultuurhuis te Doorn

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford) is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw.

wo 13 mei