Filmhuis Doorn

In samenwerking met Bibliotheek Z-O-U-T wordt er elke maand een film getoond in het cultuurhuis Doorn.

• Forushande Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Auditorium van het Cultuurhuis te Doorn

Forushande (Perzisch: فروشنده; Engels: The Salesman) is een Iraans-Franse film uit 2016, geschreven en geregisseerd door Asghar Farhadi. De film ging op 21 mei 2016 in première op het Filmfestival van Cannes in de competitie voor de Gouden Palm.

wo 20 feb

• C’est la Vie Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Auditorium van het Cultuurhuis te Doorn

Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel.

wo 13 mrt

• The Children Act Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Auditorium van het Cultuurhuis te Doorn

In samenwerking met de Bibliotheek Z.O.U.T. vertoont Filmhuis Doorn de film “ The Children Act”.

wo 27 mrt

• The Zookeeper's Wife Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Auditorium van het Cultuurhuis te Doorn

geregisseerd door Niki Caro met Jessica Chastain, Johan Heldenbergh en Daniel Brühl