Bibliotheek Driebergen

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Driebergen

Elke maandag is er in de Bibliotheek Driebergen een ochtend om gezellig samen koffie te drinken en een spelletje te spelen. Schuif ook aan!

ma 01 jun

ma 08 jun

• Classic FilmcafĂ©: The Inn of the sixth happiness Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Bibliotheek Driebergen

VS/GB (1958 Mark Robson) Niemand heeft vertrouwen in het Britse dienstmeisje Gladys Aylward (Ingrid Bergman), dat niets liever wil dan zendeling worden in China. Ondanks alle tegenstand lukt het haar toch om dit voor elkaar te krijgen. Dan valt Japan China binnen. Na een bombardement moet Gladys een grote groep kinderen in veiligheid brengen over de bergen.

vr 12 jun

ma 15 jun

• Bakkie Doen op Wereldvluchtelingendag Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Driebergen

Door heel Nederland gaan vluchtelingen vandaag de straat op om kopjes koffie uit te delen aan voorbijgangers. Dat levert bijzondere, openhartige en mooie ontmoetingen op. Ook in de Bibliotheek Z-O-U-T, locatie Driebergen. Bakkie doen?

za 20 jun

ma 22 jun

ma 29 jun

• Classic FilmcafĂ©: Butch Cassidy and the sundance kid Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Bibliotheek Driebergen

VS (1969, George Roy Hill) Butch Cassidy en The Sundance Kid zijn twee bank- en treinovervallers die uiteindelijk moeten vluchten naar Bolivia. Maar daar houden de problemen niet op.

vr 10 jul