Bibliotheek Driebergen

Resultaat 1 - 10 (van 14)

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Driebergen

Elke maandag is er in de Bibliotheek Driebergen een ochtend om gezellig samen koffie te drinken en een spelletje te spelen. Schuif ook aan!

ma 21 okt

ma 28 okt

ma 04 nov

• Classic Filmcafé: The name of the rose Bekijk details

Van 18:30 tot 21:00 | Bibliotheek Driebergen

GB/VS/IT 1987 Als in de 14e eeuw in een Benedictijnenabdij een monnik onder verdachte omstandigheden overlijdt, roept de gemeenschap de hulp in van de vermaarde monnik William van Baskerville om de zaak op te lossen. De abt wil hiermee voorkomen dat hij vertegenwoordigers van de Inquisitie over de vloer krijgt.

vr 08 nov

• Workshop Duurzaamheid: begin bij jezelf! Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Driebergen

Workshop door Anneke Gerkema en Miranda Hoeksema van Cross Nature.

ma 11 nov

ma 18 nov

ma 25 nov

ma 02 dec

• Workshop: Kerstengel vilten Bekijk details

Tijdens de Zoute Inval

ma 09 dec

• Classic Filmcafé: Fiddler on the roof Bekijk details

Van 18:30 tot 21:00 | Bibliotheek Driebergen

VS 1971 (musical) Het verhaal speelt zich af in 1905. Tevje is een Joodse melkboer in Anatevka, een kleine Russische sjtetl. Zoals alle andere Joden in het dorp houdt hij vast aan de traditie. Er komen echter nieuwe tijden. De Joden worden in tsaristisch Rusland door de autoriteiten geïntimideerd en zijn dochters willen trouwen uit liefde in plaats van de traditie te volgen.

vr 13 dec