Bibliotheek Driebergen

Resultaat 1 - 10 (van 21)

• Classic FilmcafĂ© Driebergen: Pillow Talk Bekijk details

Van 18:30 tot 21:00 | Bibliotheek Driebergen

Pillow Talk is een Amerikaanse film uit 1959 onder regie van Michael Gordon met in de hoofdrollen Doris Day en Rock Hudson.

vr 12 jul

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Driebergen

Elke maandag is er in de Bibliotheek Driebergen een ochtend om gezellig samen koffie te drinken en een spelletje te spelen. Schuif ook aan!

ma 02 sep

ma 09 sep

• Lezing: Een bomenmuseum op de Heuvelrug Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Driebergen

Laat je verwonderen door het bomenrijk. Een lezing door dhr. E. Hetterscheid, directeur Nationaal Bomenmuseum Gimborn (voormalig Arboretum).

ma 16 sep

• Dialoogtafel: Een leven zonder wegwerpplastic? Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00

Op woensdag 18 september organiseren de Bibliotheek Z-O-U-T en GoedVolk de laatste van drie dialoogtafels over wegwerpplastic. Je bent van harte welkom om mee te dromen, denken en doen!

wo 18 sep

ma 23 sep

ma 30 sep

ma 07 okt

• De geschiedenis van Driebergen-Rijsenburg: Een dorp in het groen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Driebergen

Lezing door Ton van Bommel van Stichting Vroeger en Nu over de geschiedenis van Driebergen-Rijsenburg.

ma 14 okt

ma 21 okt