Bibliotheek Maarn

Resultaat 1 - 10 (van 18)

• Koffieochtend Bekijk details

Tijdens de Zoute Inval

ma 21 okt

• Kras atelier in de herfstvakantie Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Bibliotheek Maarn

Ook als je al lang poppetjes, slangen, prinsessen of fietsfabrieken kunt tekenen is krassen leuk. Kom lekker krassen in de bibliotheek!

ma 21 okt

• Workshop: Geheugen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Maarn

Workshop van Els Vermeer over onthouden en vergeten, waarin ze dieper ingaat op de werking van het geheugen, de mogelijke rol die leeftijd speelt en de twijfel aan het eigen geheugen.

ma 28 okt

• Utrechtse Heuvelrug: op weg naar een duurzame gemeente Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Maarn

Interactieve workshop door Gerard van Wijk over leefbaarheid en duurzaamheid. Kom langs en laat je inspireren!

ma 04 nov

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Maarn

De computercursus Klik & Tik gaat van start in Maarn. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Vanaf 5 november begint Bibliotheek Z-O-U-T met het oefenprogramma Klik & Tik. Je leert typen, e-mailen en alles over de beginselen van het internet. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

di 05 nov

• Koffieochtend en brei-inloop Bekijk details