Bibliotheek Maarn

• Zangworkshop Stemmen los, remmen los Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Maarn

Iedereen kan meedoen aan deze zangworkshop van Alie de Vries. Er zijn geen drempels, we gaan lekker los.

ma 08 jun

• Koffieochtend Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Maarn

Heb je zin in een kopje koffie of thee? Loop gerust binnen tijdens de Zoute Inval. Je mag altijd iemand meenemen, de Zoute Inval is er voor iedereen!

ma 15 jun

• Bakkie Doen?! Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Maarn

Op Wereldvluchtelingendag gaan door heel Nederland vluchtelingen de straat op om kopjes koffie uit te delen aan voorbijgangers. Dat levert bijzondere, openhartige en mooie ontmoetingen op. In de Bibliotheek Z-O-U-T, locatie Maarn kun je vandaag een bakkie doen.

ma 22 jun

• Sjoelwedstrijd met mooie prijzen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Maarn

Traditiegetrouw wordt er aan het einde van het seizoen weer gesjoeld in de Bibliotheek Z-O-U-T, locatie Maarn. Doe mee en sleep een prijs in de wacht.

ma 29 jun

• Loet bij Oma op de pannenkoekenboot Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | bibliotheek Maarn

Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier!

wo 01 jul