Programma Zoute Inval

Resultaat 1 - 10 (van 51)

Weergaveopties:

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek Renswoude

In oktober verzorgt Riet Iprenburg op vrijdagmiddag tekenles in de Bibliotheek in Renswoude. De focus ligt op tekenen op heel kleine schaal. Ervaring is niet noodzakelijk, aanmelden wel. Op vrijdagmiddag kun je ook komen biljarten.

vr 19 mrt

• Opening doos van Pandora Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Maarn

Op 6 januari 2020 hebben alle aanwezigen in de Bibliotheek Maarn hun goede voornemens in een afgesloten doos gedaan. Wat is ervan terecht gekomen? 'De doos van Pandora' gaat open tijdens deze Zoute Inval.

ma 22 mrt

vr 26 mrt