Resultaat 11 - 20 (van 98)

• Shortlist Z-O-U-T-schrijver 2020 bekend

24 februari 2020

Woensdag 5 februari werd de shortlist van de verkiezing Z-O-U-T-schrijver 2020 bekendgemaakt. De shortlist is een verrassende keuze, waarin je de diversiteit terugziet van alle boeken die zijn aangemeld. Op woensdag 18 maart maakt de jury de winnaar bekend tijdens het Boek&Bal in het Cultuurhuis in Doorn.

Bekijk details van Shortlist Z-O-U-T-schrijver 2020 bekend

• Spruijt en Opperman – Heimweeën

18 februari 2020

Spruijt en Opperman, een jong en muzikaal cabaretduo die nog maar 2 jaar samen bezig zijn, staan met hun 2e show in de theaters! Heimweeën is geschikt voor jong en oud en komt op 13 maart naar Amerongen toe! Laat je verbazen, choqueren, amuseren en raken!

Bekijk details van Spruijt en Opperman – Heimweeën

• -GEANNULEERD- Lezing: Ronald Giphart

14 januari 2020

vanwege het coronavirus zijn tot 1 april alle grote activiteiten georganiseerd in de vestigingen van de Bibliotheek geannuleerd.

Bekijk details van -GEANNULEERD- Lezing: Ronald Giphart

• Lezen begint bij zoeken van boeken

6 januari 2020

Ga op zoek naar een boek met de Bibliotheek Z-O-U-T! In twee bijeenkomsten voor (groot)ouders en verzorgers van kinderen van 2 tot 8 jaar gaan we op zoek naar boeken die bij jouw (klein)kind passen en krijg je tips om het voorlezen nog leuker te maken.

Bekijk details van Lezen begint bij zoeken van boeken

• KinderMuziekWeek 2020

4 december 2019

Tijdens de KinderMuziekweek is heel Nederland in de ban van muziek voor kinderen van 0 tot 12. Met concerten en voorstellingen kan ieder kind van live muziek genieten. Natuurlijk doen wij als de Bibliotheek Z-O-U-T mee aan dit leuke initiatief met tal van activiteiten

Bekijk details van KinderMuziekWeek 2020

• Verhuizing Bibliotheek Driebergen

29 november 2019

De Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Driebergen verhuist! We gaan terug naar ons 'oude stekkie' boven de Albert Heijn, aan de Hoofdstraat 164. Ook het sociale dorpsteam van Driebergen verhuist naar deze locatie. Maandag 20 januari gaan we open op onze nieuwe locatie.

Bekijk details van Verhuizing Bibliotheek Driebergen

• Inschrijving verkiezing Z-O-U-T-SCHRIJVER 2020 van start

18 november 2019

Heb jij in 2019 een boek geschreven en woon je in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, Rhenen, Renswoude of Wijk bij Duurstede? Dan kun je je vanaf deze week aanmelden om mee te dingen naar de eretitel Z-O-U-T-schrijver van het jaar. De verkiezing wordt voor de achtste keer georganiseerd door de Bibliotheek Z-O-U-T. Aanmelden kan tot 1 februari via www.zoutschrijver.nl.

Bekijk details van Inschrijving verkiezing Z-O-U-T-SCHRIJVER 2020 van start

• Duurzaamheid en plastic

29 oktober 2019

Het plasticafvalprobleem, dagelijks bericht de media hierover. Ook in onze regio is er veel aandacht voor. Zo vond op zaterdag 12 oktober het PlasticVrij Festival in de gemeente Utrechtse Heuvelrug plaats.

Bekijk details van Duurzaamheid en plastic

• Cursus werken met de digitale overheid

28 oktober 2019

De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het doorgeven van een verhuizing bij de gemeente, het aanvragen van zorg of je belastingaangifte. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend, daarom biedt de Bibliotheek Z-O-U-T nu gratis de praktische cursus DigiSterker aan.

Bekijk details van Cursus werken met de digitale overheid

• Onderhoud aan belangrijke Bibliotheeksystemen

20 oktober 2019

Van zaterdag 26 oktober 17.00 uur t/m maandag 28 oktober 12.00 uur wordt er gewerkt aan ons computersysteem. Hierdoor zijn sommige functionaliteiten niet te gebruiken.

Bekijk details van Onderhoud aan belangrijke Bibliotheeksystemen