Resultaat 11 - 20 (van 84)

• De Bibliotheek Z-O-U-T gecertificeerd

16 september 2019

De Bibliotheek Z-O-U-T heeft wederom het officiële kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de Bibliotheek Z-O-U-T aan de kwaliteitsnormen van Kwaliteit in Beeld die gelden voor Bibliotheken, Cultuurcentra en Taalhuizen. Het certificaat is vier jaar geldig, tot en met het jaar 2024.

Bekijk details van De Bibliotheek Z-O-U-T gecertificeerd

• 65ste Kinderboekenweek

10 september 2019

Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek. In alle vestigingen zetten we het thema van dit jaar ‘Reis mee!’ centraal met toffe activiteiten en heel veel boekenleestips.

Bekijk details van 65ste Kinderboekenweek

• Maand van de geschiedenis 2019

9 september 2019

Vrouwen hebben altijd zo’n vijftig procent van de wereldbevolking uitgemaakt. Toch weten we vooral de namen van mannen uit het verleden. Als we de vrouwen niet ook kennen, hoe kunnen we de wereld om ons heen dan begrijpen?

Bekijk details van Maand van de geschiedenis 2019

• Openluchtbioscoop in Wijk!

8 augustus 2019

Stel je eens voor: een groot scherm, mooie belichting, surround geluid, een prachtige film. Je eigen stoel mee en een drankje in de hand van één van die fijne omliggende horeca gelegenheden. Zie je het al voor je? Wij ook! Daarom hebben Filmhuis Calypso en Cultuurcoach Bo Hendriksen de handen inéén geslagen om deze droom waar te maken!

Bekijk details van Openluchtbioscoop in Wijk!

• Week van de Alfabetisering

24 juli 2019

Maandag 9 september start de landelijke Week van de Alfabetisering. Een belangrijke week, want Nederlands kunnen lezen en schrijven is niet vanzelfsprekend.

Bekijk details van Week van de Alfabetisering

• Utrechtse Heuvelrug: een zeer betrokken regio

18 juli 2019

De dialoogtafel, een initiatief van de Bibliotheek Z-O-U-T en GoedVolk, levert tot nu toe bijzonder waardevolle input. In totaal zijn er drie bijeenkomsten van inwoners om hen de gelegenheid te bieden te vertellen, luisteren en dromen over ideeën die bijdragen aan het terugdringen van wegwerpplastic en op zoek te gaan naar alternatieven.

Bekijk details van Utrechtse Heuvelrug: een zeer betrokken regio

• Beleidsplan, het resultaat

2 juli 2019

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om input en verfrissende ideeën te verzamelen voor het nieuwe beleidsplan over de periode van 2021-2025. Zowel publiek, stakeholders, personeel als niet-gebruikers zijn hiervoor bevraagd. Een interessante reis naar een ongewisse toekomst.

Bekijk details van Beleidsplan, het resultaat

• Spannende Boeken Weken 2019

3 juni 2019

De Spannende Boeken Weken van 1 t/m 21 juni staan in het teken van Zomerlezen: lekker ontspannen met een stapeltje spannende boeken. Ingrediënten? Zomer! Zon, lange dagen en alle tijd. Om lekker te lezen.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2019

• Dialoogtafel: Een leven zonder wegwerpplastic?

27 mei 2019

Op Woensdagavond 18 september organiseren de Bibliotheek Z-O-U-T en GoedVolk de laatste van drie dialoogtafels over wegwerpplastic. Je bent van harte welkom om mee te dromen, denken en doen!

Bekijk details van Dialoogtafel: Een leven zonder wegwerpplastic?

• Gewijzigde openingstijden

17 april 2019

Op een aantal feestdagen in april en mei zijn onze openingstijden gewijzigd.

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden