Resultaat 51 - 60 (van 98)

• Nieuwe openingstijden locatie Langbroek

11 december 2018

Vanaf 2 januari veranderden de openingstijden voor de Bibliotheek Z-O-U-T, vestiging Langbroek.

Bekijk details van Nieuwe openingstijden locatie Langbroek

• Nieuwe openingstijden Wijk bij Duurstede en Cothen

10 december 2018

Vanaf 2 januari veranderden de openingstijden voor de Bibliotheek Z-O-U-T, vestigingen Wijk bij Duurstede en Cothen

Bekijk details van Nieuwe openingstijden Wijk bij Duurstede en Cothen

• Afwijkende openingstijden december

5 december 2018

December is een maand van feestdagen: Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Tijdens een aantal van deze feestdagen zijn wij op andere tijden gesloten. Zie hieronder het overzicht:

Bekijk details van Afwijkende openingstijden december

• De Nationale Voorleesdagen 2019

4 december 2018

Van 23 januari tot 2 februari gonst het in de Bibliotheek van gezellige voorleesactiviteiten. De Bibliotheek heeft veel te bieden voor de kleintjes. Een grote collectie prentenboeken, maar ook boeken over hobby’s, met liedjes en spelletjes, over knutselen, over leuke uitstapjes, over opvoeden, en natuurlijk andere activiteiten, apps en DVD’s.

Bekijk details van De Nationale Voorleesdagen 2019

• Bekijk details van De Nationale Voorleesdagen 2020

• 'Wie zet jij in het licht?'

2 december 2018

Joris’ Kerstboom staat vanaf maandag 9 december tot en met dinsdag 24 december in meerdere vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T.

Bekijk details van 'Wie zet jij in het licht?'

• Gluren op de Heuvelrug

12 november 2018

Zondag 25 november 2018 is het zover, de derde editie van Gluren op de Heuvelrug!

Bekijk details van Gluren op de Heuvelrug

• Samen Soepen

25 oktober 2018

De bibliotheek van Renswoude nodigt iedereen uit om op 2 november samen te komen ‘soepen’.

Bekijk details van Samen Soepen

• Nederland Leest

15 oktober 2018

Nederland Leest in het teken van voeding

Bekijk details van Nederland Leest

• PechaKucha Night

3 oktober 2018

PechaKucha is een wereldwijd fenomeen dat gebaseerd is op een simpele gedachte; een goed idee heeft niet veel tijd nodig om verteld te worden!

Bekijk details van PechaKucha Night