Resultaat 61 - 70 (van 75)

• Taallunch

8 september 2017

Tijdens de week van de alfabetisering organiseerde het Taalhuis Utrechtse Heuvelrug i.o. en de gemeente Utrechtse Heuvelrug op donderdag 7 september een Taallunch voor de inwoners die de Nederlandse taal beter willen leren spreken en schrijven, nieuwkomers en vrijwilligers van de diverse (vrijwillige) taalaanbieders binnen de Utrechtse Heuvelrug.

Bekijk details van Taallunch

• De catalogus gaat veranderen

5 september 2017

Vanaf half september gaan de catalogus en Mijn menu er anders uitzien. Uiteraard kunt u gewoon blijven zoeken in de catalogus van de Bibliotheek.

Bekijk details van De catalogus gaat veranderen

• "Af en toe is er een Babylonische spraakverwarring"

28 augustus 2017

Vrouwenochtend in de Bibliotheek van Renswoude.

Bekijk details van "Af en toe is er een Babylonische spraakverwarring"

• Ledenwerfactie in de Bibliotheek Maarn

22 augustus 2017

Bij de start van het culturele seizoen op 1 september in Maarn ontvangt ieder nieuw lid 10 euro korting op een jaarabonnement en 2 vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze uit ons cultuurprogramma.

Bekijk details van Ledenwerfactie in de Bibliotheek Maarn

• Geef je op als kunstenaar of stel je huis open als podium!

12 juli 2017

Gluren op de Heuvelrug is hét huiskamerfestival waar je zomaar tegen een intieme poëzie voordracht aan kunt lopen, mee kan swingen met een te gekke band of belandt bij een kleine voorstelling aan de keukentafel.

Bekijk details van Geef je op als kunstenaar of stel je huis open als podium!

• Bekijk details van 7/7/2017 de Binder 10 jaar, dus ook de Bibliotheek Z-O-U-T in de Binder 10 jaar!

• Opening de Cantina

16 juni 2017

Inloop de Cantina in het Cultuurhuis aan het Kerkplein in Doorn is 15 juni feestelijk van start gegaan.

Bekijk details van Opening de Cantina

• Kinderjury 2017 weer populair bij de Bibliotheek Z-O-U-T

13 juni 2017

In maart en april konden kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar stemmen op hun favoriete boek van 2016. En er werd binnen Z-O-U-T weer massaal gestemd. Er waren maar liefst 222 juryleden die in totaal 507 stembriefjes hebben ingeleverd!

Bekijk details van Kinderjury 2017 weer populair bij de Bibliotheek Z-O-U-T

• Mini Cultuurhuis Merseberch te Maarsbergen

1 juni 2017

In de maand juni gaat het MiniCultuurhuis Merseberch van start met de ingebruikname van de leestafel met [dag]bladen, het terugbreng- en afhaalpunt van de Bibliotheek Z-O-U-T, afhaalpunt gemeentelijke informatie en ook de plek voor een praatje en een fijn kopje koffie.

Bekijk details van Mini Cultuurhuis Merseberch te Maarsbergen

• Simone Berger nieuwe Z-O-U-T schrijver van het jaar

6 april 2017

Simone Berger is woensdag 5 april met haar boek Istori Kita : jouw familiegeschiedenis, de winnaar geworden van de verkiezing Z-O-U-T schrijver van het jaar. De winnende naam werd tijdens het Boek&Bal in De Proloog in Amerongen bekend gemaakt door juryvoorzitter Simone Gijben.

Bekijk details van Simone Berger nieuwe Z-O-U-T schrijver van het jaar