2 superleuke kinder- en jeugdvoorstellingen

Gepubliceerd op: 12 augustus 2021 13:02

Op zaterdag 14 augustus komen Pim & Pom en de beestenbende naar Maarn voor een geweldige kindervoorstelling in de moestuin. Daarna is het op 22 augustus tijd voor een Muzikale jeugdvoorstelling van Jasper Smit in Amerongen.

Op zaterdag 14 augustus komen Pim & Pom en de beestenbende naar Maarn voor een geweldige kindervoorstelling in de moestuin. Wie kent ze niet?! Pim de ondeugende en Pom de wijze kat, de twee vrienden zijn onafscheidelijk. Pim & Pom beleven samen met hun buurkind een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur. Deze interactieve voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar. Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom.

Deze voorstelling is te zien aanstaande zaterdag 14 augustus 2021, van 15:00 tot 15:50 uur in de Moestuin te Maarn.

Dan is het op 22 augustus tijd voor een Muzikale jeugdvoorstelling van Jasper Smit in Amerongen. Tijdens de voorstelling ‘Straks komt er niemand op mijn feestje’ laat Jasper je alle hoeken van je hoofd zien. Bij het tweede nummer kun je gewoon al meezingen.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Op zondag 22 augustus is deze geweldige show te zien in de Proloog in Amerongen, van 15:00 tot 15:45 uur.

Het complete overzicht van alle komende voorstelling vind je op de speciale theaterpagina. Hier reserveer je ook eenvoudig de kaartjes voor de voorstellingen.