Een mooi en gezond 2021

Gepubliceerd op: 4 januari 2021 09:27

Een bijzonder jaar is afgesloten. Velen zullen daar niet om treuren. Toch zijn er ongetwijfeld ook mooie en fijne dingen om op terug te kijken. Wij kijken in ieder geval met enige trots terug op de flexibiliteit van onze medewerkers, vrijwilligers én onze klanten. Onder bijzondere omstandigheden zijn bijzondere prestaties geleverd.

Velen hebben soms noodgedwongen kennisgemaakt met nieuwe digitale mogelijkheden. Onder grote onzekerheden zijn we toch steeds doorgegaan, en onze klanten waarderen dit. Daar zijn wij dankbaar voor. Niet eerder is het belang van de Bibliotheek zo duidelijk geweest als nu.

De feestdagen zijn zonder twijfel anders verlopen dan voorgaande jaren. In klein gezelschap, of soms zelfs alleen, zijn we op weg gegaan naar een betere toekomst. Geniet en lees ook in 2021 veel, de gedachtewereld is gelukkig altijd vrij om te reizen.

We zien je ook in 2021 graag terug, vooralsnog alleen voor het afhalen van gereserveerde materialen en het inleveren van materialen. De openingstijden van de Afhaalbieb vind je onder je vestiging, bij het kopje Aangepaste openingstijden.

Openingstijden