Aanpassingen openingstijden Driebergen en Maarn

Gepubliceerd op: 19 maart 2019 11:00

openingstijden Bibliotheek ZOUT

Aanpassingen van de openingstijden in Driebergen en Maarn

De Bibliotheek Z-O-U-T bedient een breed publiek zo optimaal mogelijk. Dit betekent dat ook de openingstijden aangepast worden als daar aanleiding voor is.

Voor de vestiging Driebergen betekent dit dat vanaf 1 april de vrijdagavond de Bibliotheek open is tot 18:00 uur. Voor een overzicht van de openingstijden van Driebergen, klik hier. De aanpassingen van de openingstijden zullen hier pas op 1 april zichtbaar worden.

Voor Maarn vervalt de avondopenstelling op vrijdag vanaf 1 april. Daarvoor in de plaats is Maarn nu op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:30 geopend, samen met de Speel-o-theek ( met uitzondering van zaterdag 20 april, dan is de Speelotheek Maarn en dus ook de Bibliotheek dicht). Zie hier het overzicht van de openingstijden in Maarn. Ook hier zullen de nieuwe openingstijden pas op 1 april zichtbaar worden.