Alle vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T gesloten

Gepubliceerd op: 15 maart 2020 20:23

Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid op zondag 15 maart aankondigde, heeft de Bibliotheek Z-O-U-T besloten om alle vestigingen per direct te sluiten tot en met ten minste dinsdag 19 mei. Dit betekent dat je geen boeken meer kunt lenen, maar ook niet in kunt leveren. Uiteraard houden wij rekening met een verlengde inlevertermijn.

Het sluiten van onze vestigingen is in lijn met de maatregelen die de verspreiding van het virus moeten indammen. Verder blijven wij de adviezen van RIVM, GGD en overheid volgen. Via deze website, Facebook en Twitter houden we je op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Toch boeken lenen?

Via de online Bibliotheek kun je e-books en luisterboeken lenen. Er zijn nu extra luisterboeken voor leden én niet-leden. De online Bibliotheek heeft meer dan 28.000 e-books en ruim 3.600 luisterboeken.

Verlengde inlevertermijn

Voor alle bibliotheken zijn materialen met inleverdata tussen 1 maart 2020 en 14 april 2020 verlengd tot 13 mei 2020. Je kunt je boeken inleveren als we weer open zijn.

Alle activiteiten geannuleerd

Vanwege het coronavirus zijn tot 1 juni ook alle activiteiten in de vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T geannuleerd.

Vragen?

Voor vragen zijn wij per mail bereikbaar op info@bibliotheekzout.nl of telefonisch op 0343-453587.