Belangrijke wijziging reserveren

Gepubliceerd op: 15 februari 2019 14:21

Vanaf 1 maart kun je niet alles meer reserveren.

Voor het reserveren van boeken wijzigt niets.

Cd’s, dvd’s, games, enz. en tijdschriften kunnen alleen gereserveerd worden als ze op een van de vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T beschikbaar zijn. Materialen die de Bibliotheek Z-O-U-T niet op voorraad heeft, zijn dus niet meer te reserveren! Het reserveren van boeken blijft wel mogelijk.

De aanpassing van het reserveren geldt voor alle Bibliotheken in de provincie Utrecht en voor alle klanten. Dus ook voor bijvoorbeeld leeskringen en scholen.

Door deze aanpassing hopen we de aanvraagtijd van reserveringen te verkorten. Voortaan krijg je bij het reserveren een melding te zien van het aantal reserveringen die al op de titel zijn gedaan. Zo is beter in te schatten hoe lang het duurt voordat de reservering beschikbaar is.