Bibberbotjesfeest tijdens de voorjaarsvakantie!

Gepubliceerd op: 18 februari 2021 17:04

Wil jij in de voorjaarsvakantie ook een leuk bibberbotje maken? Kom dan een gratis pakketje* ophalen bij Bibliotheek Z-O-U-T in Renswoude

*De bibberbotjes pakketten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Wees creatief en maak het grappigste bibberbeestje dat je kunt bedenken. Het stroomdraadje in het ‘snuitje’ zorgt tijdens het draaien van het motortje ervoor dat het beestje zal bewegen en trillen. Een leuk en leerzaam experiment.
Voor de mooiste creatie krijg je een leuke prijs uitgereikt. Zodra het weer mogelijk is worden alle bibberbotjes in de bibliotheek tentoon gesteld.

Waar:         het gratis bibberbotjes pakket kun je ophalen bij de Bibliotheek Z-O-U-T Renswoude (Reedeweg 72)
Wanneer:   op zaterdagochtend 20 februari tussen 10 en 12 uur.
                   of op woensdag 24 februari tussen 12 en 18 uur.
Voor wie:   kinderen van groep 3 t/m 8 (met (een beetje) hulp van (groot)ouder/verzorger)