Bibliotheken twee weken gesloten

Gepubliceerd op: 4 november 2020 09:36

Dinsdag 3 november werden in de persconferentie over de corona-maatregelen aangescherpte maatregelen aangekondigd. Alle publiekelijk toegankelijke locaties zijn vanaf 4 november om 22:00 gesloten.

De nieuwe maatregelen zijn van kracht vanaf 4 november 22:00, en gelden tot en met 18 november. Een overzicht van alle maatregelen kun je vinden op de website van de Rijksoverheid, of in het factsheet.

Online blijft de bibliotheek open, bekijk onze Digitale Bronnen of leen een e-book!

Kan ik toch langskomen?

Nee, dat kan helaas niet. Ook niet om je reservering of je Nederland Leest-cadeau: 'Het Zwijgen van Maria Zachea' op te halen. Je boeken liggen voor je klaar vanaf donderdag 19 november. Boeken inleveren kan alleen op de locaties met een inleverbrievenbus.

Ik moet een boek inleveren in de periode dat jullie dicht zijn, wat nu?

Boeken die ingeleverd moesten worden in de periode dat wij gesloten zijn, worden automatisch verlengd tot 25 november. Je kunt je boeken inleveren als wij weer open zijn, of op een locatie met een inleverbrievenbus.

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik die het beste aan jullie stellen?

Heb je een vraag, bijvoorbeeld over het lenen van e-books? Bel onze servicelijn op nummer 0343-76 00 20 (maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 16:00). Of stuur een mail met je vraag naar info@bibliotheekzout.nl.