Zaterdag 11 juni BoekStartdag

Gepubliceerd op: 26 april 2022 11:13

Jij bent de beste verhalenverteller! Ontdek het in de Bibliotheek

Kom zaterdag 11 juni naar de BoekStartdag in de bibliotheken in Driebergen, Rhenen of Wijk bij Duurstede van 10:00 tot 13:00 uur. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen een hartelijk welkom. Deelname is gratis.

Doe samen met je kindje mee aan leuke activiteiten en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

BoekStartkoffertje

Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een speciale waardebon voor het BoekStartkoffertje. Ga met deze bon naar de Bibliotheek bij jou in de buurt, maak je baby lid en ontvang het gratis BoekStartkoffertje.

Meer weten over voorlezen?

Ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Kijk op www.boekstart.nl of download de BoekStartapp voor boekentips. Zo word jij de beste verhalenverteller!