BoekStartdagen 14 t/m 26 juni

Gepubliceerd op: 16 juni 2021 11:13

Jij bent de beste verhalenverteller! Ontdek het in de Bibliotheek

Kom tussen 14 en 26 juni naar de BoekStartdagen bij de Bibliotheek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen een hartelijk welkom. Er ligt namelijk voor alle bezoekers tot 2 jaar een Groeimeter klaar.

BoekStartkoffertje

Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een speciale waardebon voor het BoekStartkoffertje. Ga met deze bon naar de Bibliotheek bij jou in de buurt, maak je baby lid en ontvang het gratis BoekStartkoffertje.Tijdens de BoekStartdagen krijg je naast het koffertje een Groeimeter én 2 Mijlpaalkaarten. Ook maak je kans op een paar BoekStart sokjes of het boekje Feest van Nijntje.

Webinar

Welke stoffen- en kartonboekjes zijn geschikt voor je baby? Welke aanwijs- en woordenschatboeken zijn leuk om voor te lezen aan je dreumes? Tijdens het BoekStart-webinar laat leescoach Jos Boon de nieuwste boeken voor baby’s en dreumesen zien, en geeft ze tips over voorlezen aan jonge kinderen.
Het webinar vindt plaats op woensdag 16 juni en start om 20.00 uur. Het zal maximaal een uur duren. Het webinar is bedoeld voor ouders en grootouders van jonge kinderen. Ook pedagogisch medewerkers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Meer weten over voorlezen?

Ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Kijk op www.boekstart.nl of download de BoekStartapp voor boekentips. Zo word jij de beste verhalenverteller!