Coronabewijs nodig? De Bibliotheek helpt

Gepubliceerd op: 11 oktober 2021 11:25

Meer informatie over het coronabewijs

Heb je een coronabewijs nodig? Bijvoorbeeld omdat je naar een restaurant gaat of omdat je naar het theater wilt?

Op de website van de Bibliotheek kun je lezen én zien hoe je een coronabewijs kunt maken in de CoronaCheck-app of hoe je een coronabewijs kunt printen. Ook vind je hier informatie over hoe je bijvoorbeeld een testafspraak maakt of een afspraak voor een corona-vaccinatie.

De Bibliotheek helpt

Wil je geholpen worden bij het installeren van de app? Of heb je thuis geen computer of printer? Kom naar de Bibliotheek. Wij helpen graag bij het installeren van de app of het printen van je coronabewijs.

Vergeet niet je smartphone mee te nemen en de gegevens van je DigiD.
Heb je geen DigiD? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Je kunt gewoon binnenlopen tijdens onze openingstijden. Je hoeft geen afspraak te maken en je hoeft geen lid te zijn. Hulp is gratis.