Cultuurfestival Heuvelrug

Gepubliceerd op: 7 september 2021 12:39

Kom van zaterdag 25 september t/m 3 oktober kijken en luisteren naar lokaal talent in de gemeente Utrechtse Heuvelrug! In alle zeven dorpen kun je je tegoed doen aan muziek, zang, dans, theater, lezingen, po√ęzie en beeldende kunst.

Het festival wordt officieel geopend op zaterdag 25 september op de campus van Landgoed Zonheuvel. Naast een cultureel programma met theater en enkele bekende artiesten is er ook een culturele talkshow. Deze wordt georganiseerd en uitgezonden door Regio90, de lokale omroep.

Gratis kunst en cultuur

De activiteiten zijn dankzij een subsidie van de gemeente gratis te bezoeken. Wel gelden er voor de meeste locaties maximum bezoekersaantallen. Uiteraard volgen we de COVID-regels zoals die op dat moment gelden.

Over de organisatie

Het Cultuurfestival Heuvelrug wordt in opdracht van de gemeente georganiseerd door een collectief dat bestaat uit Stichting Culturele Regio, Stichting SBI/Zonheuvel, de cultuurcoach Utrechtse Heuvelrug van de Bibliotheek Z-O-U-T en lokale zender Regio90.

Meer informatie en reserveren

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.cultuurfestivalheuvelrug.nl.