Dialoogtafel: Een leven zonder wegwerpplastic?

Gepubliceerd op: 27 mei 2019 11:29

Op Woensdagavond 18 september organiseren de Bibliotheek Z-O-U-T en GoedVolk de laatste van drie dialoogtafels over wegwerpplastic. Je bent van harte welkom om mee te dromen, denken en doen!

De dialoogtafel september

Bibliotheek Z-O-U-T en bewonersinitiatief GoedVolk willen tijdens drie bijeenkomsten inwoners de gelegenheid bieden te vertellen, te luisteren en te dromen over ideeën die bijdragen aan het terugdringen van wegwerpplastic en op zoek te gaan naar alternatieven. Woensdagavond 18 september vanaf half acht tot een uur of tien organiseert de Bibliotheek Z-O-U-T samen met GoedVolk de laatste van drie dialoogtafels over wegwerpplastic, ditmaal in de Bibliotheek in Driebergen.

De dialoogtafels rond de campagne 'Utrechtse Heuvelrug Plasticvrij 2026' zijn bedoeld om met inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties te onderzoeken wat wij kunnen doen om in onze eigen omgeving het alledaagse plasticgebruik zoveel mogelijk terug te dringen.
Deze derde dialoogtafel is speciaal voor de dorpen Driebergen en Doorn. Je kunt je aanmelden per e-mail per telefoon 0343-51 79 81 of aan de informatiebalie in de Bibliotheek.