Expositie medewerkers de Bibliotheek Z-O-U-T in het Cultuurhuis Doorn

Gepubliceerd op: 31 mei 2022 15:23

Tot 16 juli zijn er in het Cultuurhuis Doorn kunstwerken te zien van vijf medewerkers en een vrijwilliger van de Bibliotheek Z-O-U-T. Een bijzondere expositie door en voor de Bibliotheek Z-O-U-T.

Natasja van Heusen
Hoewel zij brede interesses heeft, wordt zij vooral blij van het maken van portretten.
Haar favoriete mediums om mee te werken zijn pastel en houtskool, maar als mixed media kunstenaar pakt ze net zo graag een schilderkwast of ander materiaal op.

Anita Stroop
Anita schildert al vanaf dat ze begin twintig was, toen zij een lerares tegenkwam die haar inspireerde te gaan schilderen. Ze schildert intuïtief met acrylverf op canvas.

Licia Ciotti
Al van jongs af aan zijn tekenen er schilderen haar passie. Als ze bezig is met schilderen dan verliest ze de tijd en zou ik eeuwig door kunnen schilderen.

Susanne Derksen
Was van jongs af aan al bezig met verf en andere creatieve materialen. Ongeveer tien jaar geleden begon ze met het schilderen van bloemen op canvas. Nu schildert ze meer intuïtief met verschillende materialen op canvas.

Bo Hendriksen
Bo Hendriksen fotografeert al een groot deel van haar leven en is altijd geïnteresseerd geweest in natuurfotografie. Daarnaast heeft ze ook een liefde ontwikkeld voor urbex- en nachtfotografie. De series die te zien zijn bij de expositie, geven van beiden een mooie impressie.

De expositie is georganiseerd door de Cultuurcoach Maja van de Bibliotheek Z-O-U-T en tot en met 16 juli 2022 gratis te bezoeken in het cultuurhuis aan het Kerkplein 2 te Doorn (balustrade 1e verdieping). De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur, donderdagavond tot 20:00 uur en zaterdagochtend van 10:00 tot 13:00 uur.
Meer informatie is te vinden op: www.bibliotheekzout.nl