Gluren op de Heuvelrug 2020

Gepubliceerd op: 22 juni 2020 02:15

In het weekend van 7 en/of 8 november 2020 is het tijd voor de vijfde editie van Gluren op de Heuvelrug. Afgelopen jaar deden er zo’n 50 kunstenaars en artiesten mee. Ook dit jaar hoop ik een divers programma samen te mogen stellen, samen met jou!

Wil je graag je mensen verwelkomen in je atelier? Je poëzie voordragen? Een instrument bespelen? Of wil je jouw huiskamer, café of werkplaats openstellen om dit talent een podium te bieden? Vul dan het online inschrijfformulier in:

Opgeven als artiest/act/kunstenaar *

Opgeven als locatie *

*Voor het invullen heb je een google account nodig omdat je hier ook meteen je foto’s kunt uploaden.

Lukt het je niet om dit in te vullen?
Stuur dan een mail naar cultuurcoachuh@bibliotheekzout.nl met als onderwerp Gluren 2020.

Hoe ziet het eruit?

Alle optredens zijn gratis te bezoeken en een optreden duurt maximaal 20 minuten. Je kunt dus meerdere locaties bezoeken. Elke optreedlocatie wordt voorzien van een spaarpot waarin bezoekers een vrijwillige bijdrage kunnen achterlaten. De inhoud van deze spaarpot gaat voor de helft naar de desbetreffende artiest/kunstenaar, de andere helft naar de organisatie.

Bekijk hier het programmaboekje van 2019 
 

Alvast een tipje van de sluier zien en horen?

Volg dan de facebookpagina glurenopdeheuvelrug
Of volg @CultuurcoachUH op Twitter 

Hoewel het natuurlijk nog wat spannend is wat er wel en niet mogelijk is in verband met het corona virus lijkt het erop dat dit huiskamerfestival gewoon kan doorgaan. Het zou wel kunnen dat er een maximum is aan het aantal bezoekers per locatie. Uiteraard worden de ontwikkelingen gevolgd en houden we elkaar op de hoogte.