Ideeën gezocht!

Gepubliceerd op: 11 maart 2019 12:24

Hulp gezocht! Om ook in de toekomst goed te kunnen blijven aansluiten op de wensen van onze leden en gebruikers, zijn we benieuwd naar jouw mening. Vind jij het leuk om daarover met ons van gedachten te wisselen? Geef je dan op voor de bijeenkomst op donderdag 4 april a.s. in de Bibliotheek in Maarn.

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Om goed aan te blijven sluiten op al die veranderingen, toetst de Bibliotheek Z-O-U-T continu haar eigen beleid. Een uitdagend proces waarbij wij alle hulp kunnen gebruiken!

Stel, het is 2025… hoe ziet in jouw ideale wereld de Bibliotheek er dan uit? Waarvoor kom je naar de Bibliotheek? Waarvoor niet? En wat treft je daar dan aan? Waar is echt behoefte aan...? Graag gaan wij hierover met onze leden én gebruikers in gesprek.

Op donderdag 4 april organiseren we om 10:00 uur in de Bibliotheek in Maarn gesprekstafels voor leden en gebruikers van de Bibliotheek. Opgeven kan via deze link of per mail op: pr@bibliotheekzout.nl.

Geen zin of tijd om te komen, maar wel ideeën? Deel dit met ons per mail op hetzelfde adres; pr@bibliotheekzout.nl
De Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Maarn is te vinden in het dorpshuis De Twee Marken, Trompplein 5, 3951 CR in Maarn.