Informatiebijeenkomst over de laatste levensfase

Gepubliceerd op: 24 mei 2022 11:38

Weet u wat u wilt?

Samen met de Bibliotheek Z-O-U-T, huisartsenpraktijk van Grondelle & Littooij, NPV, Humanitas, Samen op de Heuvelrug, netwerk palliatieve zorg en anderen een bijeenkomst in bibliotheek Z-O-U-T in Driebergen. Deze informatiebijeenkomst is er om mensen te informeren en in gesprek te gaan over mogelijkheden en wensen in de palliatieve zorg en rondom het levenseinde.

Deze informatiemiddag is onderdeel van een onderzoeksproject, uitgevoerd door het Amsterdam UMC.
Donderdag 2 juni 2022 tussen 10:30-12:00 uur (inloop vanaf 10:00 uur), Bibliotheek Z-O-U-T Driebergen, deelname is gratis.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
U kunt zich via het contactformulier op de website van Stichting Het Bezinningshuis aanmelden of telefonisch via: 085-0043088