Nieuwe online Bibliotheek-app per 8 september officieel live

Gepubliceerd op: 10 september 2020 14:06

Iedereen die gebruikmaakt van de online Bibliotheek, maakt vanaf 8 september gebruik van een nieuwe app.

De introductie van de nieuwe app heeft gevolgen, een overzicht:

Om de online Bibliotheek te kunnen gebruiken, moet je de nieuwe app downloaden. Sommige klanten hebben eerder al een nieuwe app in b├Ętaversie gebruikt en hoeven niet nogmaals de app te downloaden. Gebruikers van e-readers hoeven geen app te installeren, maar moeten zich wel opnieuw registreren via de website: https://www.onlinebibliotheek.nl/app.html

Doordat het leenplatform achter de app ook is vernieuwd, is het noodzakelijk jezelf opnieuw te registreren. Gevolg hiervan is dat de leengeschiedenis vervalt. Het is wel mogelijk de oude leenlijst te downloaden in pdf, zodat je later kunt terugzoeken wat je hebt geleend. Het registreren kan via de app en in de 'Mijn'-omgeving van onlinebibliotheek.nl. Dat laatste is vooral voor e-readerlezers belangrijk.

uitleg aanmaken account online bibliotheek

De nieuwe online Bibliotheek app vervangt zowel de e-Books als de LuisterBiebapp. Je hoeft dus niet meer verschillende apps te gebruiken. Je kunt nu boeken zoeken, downloaden, lezen en luisteren in een app!

Het is logisch dat je vragen hebt. Kijk daarom eerst even of je die hier terug kunt vinden. Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact met je vestiging op.