Nu ook thuis beter leren computeren via de bibliotheek

Gepubliceerd op: 27 januari 2022 14:51

Wil je handiger worden met de computer, tablet en smartphone? Volg dan in de bibliotheek of thuis gratis online SeniorWeb-cursussen. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 cursussen. Ze zijn er voor iedereen, jong en oud, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Volg een online cursus op een pc in de bibliotheek of thuis. In de bibliotheek kan een medewerker of vrijwilliger je helpen als je vragen hebt.
De cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als iets gevorderde cursisten. Je volgt ze in je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt.

Overzicht cursussen
• E-mailen, 4 programma's
• Foto's beheren en bewerken, 5 programma's
• Leer alles over Whatsapp, 2 programma's
• Leren werken met Android
• Leren werken met Apple, 3 programma's
• Online opslag en backup, 4 programma's
• Starten met Windows, Excel en Word, 4 programma's
• Typen met 10 vingers
• Veilig en bewust online

Dit pakket wordt nog uitgebreid.

Meedoen
Om de cursussen te volgen, kun je je registreren aan de balie van jouw bibliotheek, of je nu lid bent of niet. De bibliotheekmedewerker verzorgt de registratie. Daarna ontvang je binnen 15 minuten van SeniorWeb je inloggegevens per e-mail en kun je aan de slag. Zo eenvoudig is het. Kijk op onze locatie-overzichtpagina voor de actuele openingstijden. Mocht je vragen hebben hierover kan je altijd mailen naar info@bibliotheekzout.nl

www.bibliotheekzout.nl.