Online Walk&Talk voor werkzoekenden van start

Gepubliceerd op: 30 april 2021 12:05

De plannen waren er al lang, maar de uitvoering liet door bekende omstandigheden op zich wachten. Nu gaan we dan toch van start. Op 11 mei staat de eerste Walk&Talk Rhenen voor werkzoekenden gepland. Het wordt een online editie met als onderwerp: 'Zichtbaar voor werk'.

Aan de bak

Zet je maar schrap, want solliciteren is hard werken. Daar weet onze gastspreker Wilma Drager-Visee alles van. In haar zoektocht naar werk heeft ze waardevolle ervaringen opgedaan, die ze graag met jullie deelt.

Wilma vertelt hoe je zorgt voor zichtbaarheid en hoe je LinkedIn daarbij kunt inzetten. Daarnaast is er aandacht voor de activiteiten die Wilma onderneemt om zichzelf te blijven ontwikkelen. Natuurlijk gaat ze ook in op de vraag waar ze de energie en inspiratie vandaan haalt die zo hard nodig zijn bij het zoeken naar werk.

Tijdens deze online bijeenkomst is er vanzelfsprekend voldoende ruimte voor vragen en voor het uitwisselen van ervaringen.

Meer informatie en aanmelden

Walk & Talk Rhenen vindt plaats op 11 mei van 9.30 - 11.00 uur. Aanmelden kan per e-mail: walkentalkrhenen@gmail.com.

Je kunt meedoen op je telefoon, tablet, laptop of computer en vooraf krijg je een korte en simpele instructie. Neem voor meer informatie contact op met Nicole Vijgeboom op 06-42531554.

Walk&Talk Rhenen wordt georganiseerd door Bibliotheek Z-O-U-T en JobHulpMaatje Rhenen.