E-bookapp vernieuwd

Gepubliceerd op: 29 maart 2019 16:13

Dinsdag 2 april is de langverwachte vernieuwde e-bookapp voor iOS en Android gelanceerd. Hierin verhelpen we problemen waar sommige gebruikers sinds eind vorig jaar tegenaan liepen. Bovendien heeft deze vernieuwde app een dag-nachtstand en kun je er meer soorten e-books mee lezen.

Je bestaande app updaten

In de App Store en Google Play vind je de app onder de naam ‘E-books’. De vernieuwde app bieden we aan als update van de huidige versie. Je kunt dus gewoon je huidige app updaten om de nieuwe app te gaan gebruiken. Wel moet je na het updaten even opnieuw inloggen.

Nieuwe mogelijkheden

Naast de bestaande functionaliteiten heeft onze nieuwe app een aantal nieuwe mogelijkheden. Zo kun je nu kiezen voor de nachtmodus voor een rustiger scherm in het donker. Ook worden nieuwe soorten e-books ondersteund. Hiermee kun je (kinder)boeken met illustraties lezen.

Niet alle wensen in de nieuwe app

Niet alles kan met de vernieuwde app. Zo is het tijdelijk niet mogelijk om annotaties, aantekeningen, te maken. Ook 'bookmarken', de bladwijzerfunctionaliteit, werkt nog niet. Deze functionaliteiten hopen we zo spoedig mogelijk weer toe te voegen.

Vragen

Heb je nog vragen over het gebruik van de e-bookapp? Op de website van de online Bibliotheek staan veelgestelde vragen met antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan via de klantenservice contact op, ze helpen je graag verder!