Op zoek naar artiesten & huiskamerpodia

Gepubliceerd op: 14 maart 2023 14:58

De inschrijvingen voor het huiskamerfestival Gluren op de Heuvelrug 2023 zijn geopend. Ben of ken jij een artiest, kunstenaar of andere maker uit de buurt? Geef jezelf dan op, of stuur dit bericht door.

Wil je graag mensen verwelkomen in je atelier? Je poëzie voordragen? Een instrument bespelen? Of wil je jouw huiskamer openstellen om lokaal en opkomend talent een podium te bieden? Dat kan! Iedere act, exposant of artiest op de Utrechtse Heuvelrug is welkom om zich in te schrijven. Ook huiskamers, groot of klein, kunnen meedoen. Inschrijven kan tot 1 mei via www.glurenopdeheuvelrug.nl. Bij je aanmelding kan je doorgeven welke dag jouw voorkeur heeft.

Gluren op de Heuvelrug zoekt ook locaties: huiskamers, cafés, ateliers of andere werkruimtes in Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum of Maarn.

Het huiskamerfestival vindt plaats in het weekend van 24 en 25 juni. Afgelopen jaren deden er zo’n 200 kunstenaars en artiesten mee. Ook dit jaar hoopt het festival een divers programma samen te mogen stellen, samen met jou! Heb je vragen? Stuur dan een mail naar cultuurcoachuh@bibliotheekzout.nl met als onderwerp Gluren 2023.

 

naar Gluren op de Heuvelrug