Spannende Boeken Weken van start!

Gepubliceerd op: 1 juni 2020 09:00

Verlang je ook zo naar de zomer? Heerlijk ontspannen in het zonnetje, lekker tijd voor jezelf en die stapel fijne boeken? Zomerlezen start natuurlijk met de Spannende Boeken Weken!

Boeken zijn onmisbaar voor een geslaagde vakantie. Spanning is het meest gelezen genre, en dat genre staat centraal tijdens de Spannende Boeken Weken.

Kom langs in de Bibliotheek
Tijd voor thrillers en detectives om uit de kast te komen! Extra plek voor het spannende boek op de displays, zodat je nog makkelijker kunt kiezen. Bezorg jezelf een zinderende zomer met koffers vol spanning.

Inspiratie nodig?
De Bibliotheek heeft zo veel keus. Hoe vind je dat spannende en verrassende boek? We helpen je graag, ook bij het vinden van het spannende e-book of luisterboek. Bij ‘bekijk onze collectie’ staat overzichtelijk een deel van ons aanbod in de schijnwerpers. Kies je genre, snuffel door onze brede collectie, bekijk de nieuwe boeken én de boekentips. En loop je tegen dat ene boek aan dat past echt verrassend is… Vind hier de leestips voor het genre spanning.

Spannende e-books
Wist je dat je met je bibliotheekabonnement ook gratis e-books kunt lenen?
Hou je van duizelingwekkende plots of keiharde actie? Keus te over.