Spruijt en Opperman – Heimweeën

Gepubliceerd op: 18 februari 2020 15:59

Spruijt en Opperman, een jong en muzikaal cabaretduo die nog maar 2 jaar samen bezig zijn, staan met hun 2e show in de theaters! Heimweeën is geschikt voor jong en oud en komt op 13 maart naar Amerongen toe! Laat je verbazen, choqueren, amuseren en raken!

12 juni 2020, van 20:15 tot 21:45 | Allemanswaard Amerongen
Kosten: kaartje: 12,50 euro. Kortingen: Biebpas/jongeren

‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag.’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen.

Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijt geraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Vanaf welke leeftijd wordt spelen kinderachtig? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Wat is er mis met af en toe een potje ‘Ik ga op reis en ik neem mee’?

Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Spruijt en Opperman. De twintigers bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had en ze snakken naar een beetje kinderlijke magie.

Duur programma: 90 minuten, zonder pauze

*Bestel je voor de eerste keer kaarten? Dan heb je een account nodig. Volg hiervoor de instructies op het scherm.