Start leesclub biografieën in Amerongen

Gepubliceerd op: 9 mei 2023 13:57

Ghandi, Fredrik Ruysch, Hans van Mierlo, Hella Haasse... Er zijn zoveel interessante levensverhalen om je in te verdiepen. Probeer eens een leesclub biografieën. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Wil je weten of een leesclub biografieën iets voor je is? Maak kennis met de leesclubs van Senia op 26 mei in Bibliotheek Amerongen.

Leesclubs van Senia

Senia faciliteert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt. Senia versterkt handige leeswijzers, waardoor de boekbesprekingen al snel verdiepend zijn.

Informatiebijeenkomst

Op vrijdag 26 mei om 10.30 uur is een informatiebijeenkomst in Bibliotheek Amerongen (Allemanswaard 13). Iedereen die belangstelling heeft voor de leesclubs van Senia is welkom. De bijeenkomst is gratis. Graag vooraf aanmelden via wilma.dewater@senia.nl. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht.

Meer informatie over de leesclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl.