Start leesclub literatuur in Amerongen

Gepubliceerd op: 21 september 2020 11:07

In Amerongen start binnenkort een leesclub literatuur. Dinsdagochtend 29 september om 10:30 uur organiseert Senia een informatiebijeenkomst in de Bibliotheek van Amerongen. Voor iedereen die het leuk vindt om moderne literatuur te lezen en in contact wil komen met andere liefhebbers. Deel in een kleine groep je leeservaringen over mooie boeken met anderen. Ontmoet mensen en voer inspirerende gesprekken.

Werkwijze
Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Leidraad voor de groepen is een literatuurlijst (opgesteld door deskundigen) waaruit 6 à 7 boeken per jaar worden gelezen en besproken. Dit gebeurt aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.

Geïnteresseerd?
Kom dan op dinsdag 29 september naar de informatiebijeenkomst in de Bibliotheek Z-O-U-T in de Allemanswaard te Amerongen. Aanvang 10.30 uur. Wel graag vooraf aanmelden, per e-mail: ria.benschop@senia.nl of telefonisch op nummer 06-27317623.