Tobin wint BoekStart verrassingspakket

Gepubliceerd op: 14 september 2020 15:11

Tobin Cornelisse (Wijk bij Duurstede) en zijn ouders waren blij verrast toen zij bij het ophalen van het BoekStartkoffertje bij de Bibliotheek Z-O-U-T de Gouden Wikkel in het koffertje vonden. Met deze wikkel ontvingen de ruim 8 maanden oude Tobin en zijn ouders het BoekStart verrassingspakket met baby- en dreumesboekjes.

Voorlezen: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen

Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Voorlezen versterkt bovendien de band met je baby. Vanuit deze gedachten is BoekStart ontstaan, een programma waarin kinderen van 0 tot 4 jaar samen met hun ouders van boeken kunnen genieten. Vanaf het moment dat een kind drie maanden is, kun je samen al 'speellezen' (plaatjes kijken, praten en zingen).

Heb jij nog een Boekstartbon liggen? Haal dan snel het BoekStartkoffertje op bij de Bibliotheek. In het koffertje zitten 2 boekjes voor je baby.