Update versoepelingen

Gepubliceerd op: 30 september 2021 17:23

Bibliotheken worden beschouwd als doorstroomlocaties, daarom is er voor een gewoon bezoek aan de Bibliotheek geen coronatoegangsbewijs nodig. Voor de taallessen, koffieochtenden, workshops, lezingen etc. in de Bibliotheek Z-O-U-T is het coronatoegangsbewijs niet vereist.

Bij evenementen zoals theatervoorstellingen, filmvertoningen, concerten en bij de horeca in de bibliotheek zijn coronatoegangsbewijzen (CTB) wel verplicht.
Ook in de horecavoorzieningen (Amerongen: Allemanswaard, Leersum: Binder, Maarn: Twee Marken) geldt dat een coronatoegangsbewijs vereist is. Dit geldt dus ook voor de Zoute Inval als deze in het horecagedeelte gehouden wordt.

Mocht je er niet uitkomen met het installeren van de CoronaCheck-app, dan helpen we je graag verder op weg in de Bibliotheek.