Verhuizing Bibliotheek Driebergen

Gepubliceerd op: 29 november 2019 10:28

De Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Driebergen verhuist! We gaan terug naar ons 'oude stekkie' boven de Albert Heijn, aan de Hoofdstraat 164. Ook het sociale dorpsteam van Driebergen verhuist naar deze locatie. Maandag 20 januari gaan we open op onze nieuwe locatie.

Waarom deze verhuizing?

• De locatie is groter, de oude plek werd te klein.
• De samenvoeging van de backoffice zorgt ervoor dat we beter kunnen samenwerken.
• Al met al is de huurprijs lager en zijn we dus goedkoper uit!

Voor onze klanten betekent het makkelijker parkeren, goed combineren met bezoek aan het centrum en natuurlijk een beter toegeruste Bibliotheek.

Ecologische verhuizing
Verhuizen is impactvol, en dat komt niet alleen door de bijbehorende stress, het belast ook het milieu. We zijn ons hiervan bewust en hebben ervoor gekozen, indien mogelijk, materialen te hergebruiken. Bij een bezoek zult u dus veel meubilair herkennen. En we werken samen met lokale partijen.

De belangrijkste data op een rijtje:

Donderdag 2 januari: laatste dag open locatie Buzziburglaan
Vrijdag 3 januari: start verhuizing
Maandag 20 januari: open op de nieuwe locatie Hoofdstraat 164

Tip! Help ons verhuizen: lever geleende materialen na 20 januari in bij de nieuwe locatie. Speciaal daarvoor hebben we de leentermijn verlengd tot 6 weken!

Natuurlijk kun je tijdens de verhuizing terecht bij een van de andere vestigingen.