Verrassingstas groep 3

Gepubliceerd op: 15 februari 2021 13:28

Helaas is het momenteel niet mogelijk voor kinderen om lekker zelf te snuffelen tussen de boeken en zo leuke leesboekjes te vinden. Daarom kun je nu speciaal voor je groep 3-er een tasje aanvragen met een paar leuke eerste-leesboekjes. Voor de ouders zit er informatie bij over de eerste leesboekjes.

Als je net kunt lezen gaat er een wereld voor je open: ineens zie je overal letters en begin je woorden en zinnen te ontcijferen. Het is belangrijk om dit eerste leesplezier te stimuleren en om samen te ontdekken welke boekjes jouw kind echt leuk vindt. Kinderen die met plezier lezen hebben hier hun hele leven profijt van!

De boekjes lenen we uit op de pas van je kind.
Is jouw kind nog niet lid? Geeft niks, je kunt hem of haar online inschrijven – we stoppen de bibliotheekpas dan in het verrassingstasje! Alle kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de Bibliotheek.

Reserveer een tasje via het ‘reserveerformulier’ van de Afhaalbieb. Je krijgt bericht wanneer het tasje voor je klaarstaat!