Vraag een Voorleesfeesttas aan!

Gepubliceerd op: 19 januari 2021 13:01

De Nationale Voorleesdagen zijn van start. Dat betekent lekker veel voorlezen. Want voorlezen maakt je leuker! Speciaal voor De Nationale Voorleesdagen hebben we de mogelijkheid om een voorleesfeesttas te reserveren bij jouw bibliotheek. Zo kun je thuis toch een voorleesfeestje houden.

Weet je niet wat je moet voorlezen, of wil je jouw (klein)kind gewoon verrassen met een nieuw verhaal? Reserveer dan een Voorleesfeesttas voor je [klein]kind.

In de Voorleesfeesttas zitten prentenboeken die aansluiten bij de leeftijd van jouw [klein]kind. Als extra een poster en een kleurplaat van Coco en voorleestips.

Vanaf 20 januari start de Bibliotheek met het uitlenen van de Voorleesfeesttassen. Je krijgt bericht als jouw Voorleesfeesttas klaarstaat in de door jou gekozen vestiging. Deze actie is bedoeld voor leden van 2 t/m 6 jaar.

Geen lid? Geen probleem! Kinderen t/m 17 jaar zijn gratis lid.

Kinderen tot en met 17 jaar kunnen gratis én zonder inschrijfkosten lid worden van onze bibliotheek. Schrijf je je in tijdens De Nationale Voorleesdagen en ben je 2-6 jaar? Dan krijg je in de bibliotheek gratis het vingerpopje van Coco. Het vingerpopje van Coco is ideaal om te gebruiken tijdens het voorlezen.