Walk&Talk is dé ontmoetingsplaats voor werkzoekenden!

Gepubliceerd op: 25 november 2021 15:00

Wil jij andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Walk&Talk is de ontmoetingsplek voor werkzoekenden in de bibliotheek in het Huis van de Gemeente Rhenen.

Er worden veelvoorkomende onderwerpen rond werkzoeken besproken door gastsprekers. En natuurlijk een hartelijk ontvangst met koffie en thee. Walk&Talk is dé ontmoetingsplaats voor werkzoekenden!

 

Kom je ook naar de interactieve Walk&Talk sessie?

Onder leiding van Joyce Hardeman en Marian Connotte van StartersHUB.nl

Er worden veelvoorkomende onderwerpen rond werkzoeken besproken door gastsprekers. En natuurlijk een hartelijk ontvangst met koffie en thee. Walk&Talk is dé ontmoetingsplaats voor werkzoekenden! Je bent van harte welkom bij de Walk & Talk bijeenkomst op dinsdag 7 december 2021. Het thema zal zijn:

"Is ondernemen iets voor jou?"
Je hebt vast wel een idee, een talent, een kunde, een hobby of een ambitie. Heb je er wel eens over nagedacht om daar geld mee te gaan verdienen als zelfstandige? Speel jij wel eens met de gedachte om “voor jezelf te beginnen”? Hoor je wel eens “Je bent zo ondernemend, is dat niets voor jou?” Wat komt er dan allemaal op je af? Wat betekent dat voor jou? Joyce Hardeman en Marian Connotte van StartersHUB.nl hebben deze switch van werknemer naar ondernemer ook gemaakt. In een interactieve sessie geven zij graag antwoord op de vragen die nu als eerste bij jou opkomen.

We zien je graag op dinsdag 7 december 2021, van 10:00 tot 12:00

Aanmelden of voor meer informatie kun je bellen met Nicole Vijgeboom 06-42531554 of stuur een mail naar walkentalkrhenen@gmail.com