-Update- Wijziging abonnementstarieven en reserveringen

Gepubliceerd op: 22 november 2021 10:00

De Bibliotheek Z-O-UT past vanaf 1 maart 2022 de tarieven van een aantal abonnementen aan. Dit i.v.m. de indexering volgens de Consumenten Prijs Index (CPI) en de stijgende prijzen voor reserveringen.

Het lenen van boeken, films en muziek binnen het Z-O-U-T netwerk blijft tot 18 jaar gratis. Voor de overige abonnementen geldt soms een kleine verhoging. Vanaf 1 januari zullen daarnaast niet meer bij alle abonnementen kosteloze reserveringen buiten het Z-O-U-T-netwerk inbegrepen zijn. Reserveringen binnen het Z-O-U-T netwerk van 11 bibliotheken blijven echter gratis.

Altijd een abonnement wat bij jou past

Of je nu veel of weinig leest, graag boeken leent in de bibliotheek of liever digitaal leest. De Bibliotheek Z-O-U-T heeft altijd een passend abonnement voor jou.

Wanneer ga je het nieuwe tarief betalen?

Het nieuwe tarief betaal je pas als je nieuwe abonnementsperiode weer begint. Wanneer dat voor jou is, hangt af van de maand waarin je lid bent geworden. Stel dat je abonnement in maart 2021 is ingegaan, dan begint je nieuwe abonnementsperiode in maart 2022. Voor betalen per kwartaal geldt hetzelfde. Als je bijvoorbeeld in maart 2021 lid bent geworden hoef je het nieuwe kwartaalbedrag pas in maart 2022 voor het eerst te betalen.