Inloopspreekuur Taalhuis Renswoude

30 september 2022, van 10:00 tot 11:00 | Elke 2 weken | Bibliotheek Renswoude

Kosten: Gratis

Wil je de Nederlandse taal beter leren en heb je een vraag? Kom dan naar het inloopspreekuur in de Bibliotheek Renswoude.

Je krijgt hulp met zoeken naar (les)materiaal, een taalmaatje of taalles in de buurt. Ook taalvrijwilligers kunnen terecht voor ondersteuning en vragen. Het inloopspreekuur staat los van het Taalcafé.

Het inloopspreekuur is op vrijdag in de oneven weken van 10:00 uur tot 11:00 uur, behalve in de schoolvakanties.

Wil je graag taalvrijwilliger worden? Ook dan kun je terecht. We kijken samen naar wat je graag wilt doen.

Voor meer informatie kun je mailen naar taalhuis@bibliotheekzout.nl of bellen met 06-42531554.