Walk & Talk

6 december 2022, van 09:30 tot 11:30 | de Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar werk en kan je daar wat hulp bij gebruiken? Bezoek Walk&Talk in Rhenen voor tips & tricks. Op 10 januari leer je in 5 stappen de baan te vinden die bij jou past.

Hulp bij jouw zoektocht

Elke zoektocht naar werk is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jou de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens Walk&Talk krijg je tips & tricks van loopbaancoach Annett Keizer.

5 stappen

Het thema van de bijeenkomst op 10 januari is ‘In 5 stappen naar de baan die bij je past’. Met hulp van Annett Keizer ga je aan de slag. Zij werkt volgens de MATCH-methode. Deze methode biedt je snel en effectief een persoonlijk plan van aanpak om jezelf succesvol te positioneren en te presenteren. Dat vraagt om een helder verhaal en effectieve communicatie met de arbeidsmarkt. In plaats van ‘Ik wil iets anders, dus waar zijn die leuke functies?’ doorloop je vijf logische stappen om niet alleen jezelf, maar ook je huidige of toekomstige werkgever beter te leren begrijpen. 

Deze bijeenkomst wordt je (kosteloos) aangeboden in samenwerking met de bibliotheek.

Waar en wanneer?

Datum: dinsdag 10 januari

Tijdstip: 9.30 uur-11.30 uur

Locatie: Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen

Kosten: Gratis

Graag vooraf aanmelden via walkentalkrhenen@gmail.com of bel of app met Carla via 06-203 10 418