Biebpanel verrast deelnemer

Gepubliceerd op: 29 januari 2018 13:41

Een cadeaubon en een mooie bos bloemen, daarmee werd de heer Herman Jansen uit Rhenen verblijd. Hij ontvangt deze attentie als dank voor het meedoen aan het Biebpanel.

De heer Jansen is een bekende van de Bibliotheek Z-O-U-T, want hij is jaren vrijwilliger geweest. Toeval maar wel extra mooi. Ieder jaar wordt uit de (landelijke) database een aantal leden getrokken die een attentie krijgen als dank voor de moeite.

De Bibliotheek Z-O-U-T heeft sinds 2011 een digitaal Biebpanel. Als panellid wordt u uitgenodigd voor deelname aan allerlei verschillende onderzoeken. U krijgt niet alleen de gangbare vragenlijsten voorgeschoteld, maar we vragen u ook om creatief mee te denken, vaak via leuke, makkelijke visuele technieken. De uitkomsten worden gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren. Uiteraard is deelname geheel vrijwillig en anoniem. Bent u geïnteresseerd, lees dan verder over het digitale Biebpanel.

Foto-> De heer Herman Jansen ontvangt uit handen van Cobi Oosterbroek, medewerker Bibliotheek Z-O-U-T, een cadeaubon en bloemen.