De hele maand kan er voedsel worden ingeleverd in de Bibliotheek Renswoude

Gepubliceerd op: 8 september 2017 16:27

Vorig jaar in de maand september heeft de dorpsgemeenschap van Renswoude zich actief ingezet voor de voedsel-estafette van de Voedselbank Veenendaal e.o. Er werd een fantastisch resultaat bereikt: 220 verhuisdozen met voedselproducten en ruim € 3.000 aan contanten. Opnieuw een bewijs dat een klein dorp groot kan zijn!

De nood is niet kleiner geworden. De Voedselbank Veenendaal e.o. voorziet nog steeds iedere week zo’n 200 gezinnen die onder het absolute bestaansminimum leven van een krat boodschappen. Hieronder bevinden zich ook gezinnen uit Renswoude. De initiatiefnemers van de actie in Renswoude, de 3 plaatselijke kerken, hebben daarom enige tijd geleden besloten om er een jaarlijkse actie in de maand september van te maken.

Ook dit jaar willen we via de plaatselijke kerken en de Bibliotheek Renswoude de gehele maand september voedselproducten inzamelen. En net als vorig jaar staan we op vrijdag 8 en zaterdag 9 september weer de hele dag met een kraam bij de Emté. We hopen de opbrengst van vorig jaar minstens te evenaren.

U kunt ook uw steentje bijdragen! U mag een tas en een productenlijstje meenemen. Tijdens de openingstijden van de Bibliotheek kunt u de producten inleveren. Dit mag u zo vaak doen als u wilt, de actie duurt de hele maand september!

Voor eventuele vragen over deze actie kunt u contact opnemen met ondergetekende op het telefoonnummer 0318-301994 of het mailadres trudievlastuin@hotmail.com

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.